TIRAŽ 5 RUNA

Savetujem da se uvek upali jedna bela sveća kao i jedan mirišljavi štapić, na taj način, stvarate siguran prostor za dobro funkcionisanje energija. Za ovakve prilike je idealan mobilni oltar, jer je veoma koristan, praktičan i ne zauzima puno prostora, tako da ga možete nositi zajedno sa runama svuda sa sobom. Zatim, rune treba dobro promešati u torbici, ne savetujem da to radi osoba kojoj čitate rune, da ne bi unosila svoju (ne znamo kakvu) energiju, već to uradite vi lično, razmišljajući o pitanju koje je klijent postavio.

Kada se radi o postavljanju pitanja, već smo rekli da ne treba postavljati apstraktna, dvosmislena ili neprecizna pitanja. O primerima loše postavljenih pitanja smo već govorili u prošlom postu.

Rune se vade iz torbice ne gledajući i ređaju se kružno: levo 1, gore 2, desno 3, dole 4 i sredina 5 na kraju, kao što je prikazano na šemi gore. Ovo je napredniji način gledanja u budućnost jer se preciznije obaveštava klijent o negativnim ili pozitivnim uticajima, kao i o onome što ga čeka kako kratkoročno, tako i dugoročno. Opet kažem, treba vrlo precizno i neapstraktno  postavljati pitanja. 

Ako je runa izvađena preokrenuta (leđima na gore), treba je otvarati okretanjem udesno ili ulevo, nikako na gore ili na dole, jer tako može da se dobije potpuno suprotni smisao, kao što je slučaj kod većine runa.

Razmislite malo o simbolici runa koje su izvučene i formirajte odgovor, priču, vodeći računa o svim aspektima u smislu položaja runa.

Bazično, divinacijsko tumačenje runa

I u ovom postu, dajem vam tabelu bazičnog divinacijskog značenja runa. Naravno, praviću i posebne postove za kopletno i detaljno objašnjenje svih aspekata svake rune ponaosob (do sada je predstavljena samo runa „jera“, ali ću skoro svake nedelje predstavljati po jedan post za jednu runu). 

Neka tako bude!

Naslovni photo by Rabelamia

Izvori:

– Lično iskustvo

Rabelamia

Ovde sam da, godinama sakupljana znanja, podelim sa vama – Sve što ste oduvek želele da znate o vešticama – Kako postati veštica i, još mnogo toga – Neka tako bude!

Veštičija enciklopedija:

Kategorije

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Pratite nas na društvenim mrežama

Lunarni kalendar

Vaši komentari – moji odgovori…

Najnoviji proizvodi iz veštičijeg butika:

Nemojte propustiti ovo

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Najnoviji postovi, noviteti iz veštičjeg butika i sve o magičnim danima koje očekujete

Ne oklevajte, potpuno je besplatno i možete opozvati prijavu kad god poželite. Vašu email adresu koristimo samo za slanje poruka sa našeg sajta. Cenimo Vašu privatnost.