Šok i povratni efekat

photo: https://pin.it/1Zkipi8

Povratni efekat, ili još tačnije, TROSTRUKI POVRATNI EFEKAT, je zakon koji je aplikovan u svim  vrstama magije: i beloj i crnoj. Bez obzira da se ste bela ili crna veštica, da li ste veštičarili za dobro ili zlo, desiće vam se povratni efekat. Protiv ovog zakona ne postoji čarolija! To je zato što je ovo Kosmički zakon, koji se primenjuje na sva delanja, a ne samo na veštičarenje koje se odnosi na bacanje čini kojim se borite protiv demona ili crnopraktičara. Ali, trostruki povratni efekat, osim svojih mana (za one zlonamernike) ima i svojih fantastičnih prednosti (za bele veštice)… Objasniću to plastičnije: ukoliko bacate čini za nekog da mu se popravi zdravstveno stanje, da se izleči, dobro koje ste učinili će vam se vratiti tri puta, što znači da ćete pomaganjem u izlečenju ljudi  direktno delovati na dobro stanje svoga zdravlja.

Ali, ukoliko ste bacali čini da se neka osoba razboli, da joj napakostite na bilo koji način – pa, ne bih da sam u vašoj koži!

Takođe je veoma važno da poštujete zakone prirode. Naročito vodite računa kada radite čarolije za ljubav, jer čak i posrednim povređivanjem treće osobe, imaćete negativni povratni efekat (na primer, ako je osoba u koju ste zaljubljeni već u ljubavi sa trećom osobom, bacajući čini da se okrene ka vama, vi zapravo činite veliku duševnu bol osobi koja će biti ostavljena!). Uskoro će se i vama to desiti…

Ne dozvolite da Ego rukovodi vašim emocijama i trenutnim postupcima, jer posledice po vas mogu biti strašne, ukoliko vam namere nisu istinski dobre i čiste. Upravo se iz tog razloga ovde pominje šok, jer mnoge osobe koje praktikuju magiju, ali je ne poznaju do tančina i, što je najgore, bave se crnom magijom, bivaju šokirane efektom koji ih je snašao, a to su zapravo uputile nekom drugom. Takvi crnopraktičari, najpre pomisle da su nešto pogrešili, jer ne žele da sagledaju ovaj prirodni kosmički zakon. Ne, nije greška, uvek se vraća ono što šaljete, zato, šaljite samo dobrotu i svetlost…

Drugim rečima, nemojte biti sam svoj neprijatelj, nemojte sakupljati karmu ako ni postojeću ne znate kako da otplatite – nemojte okretati leđa sopstevnoj sreći!

photo: https://pin.it/5MAoruu

naslovni photo: https://pin.it/5MAoruu

Rabelamia

Ovde sam da, godinama sakupljana znanja, podelim sa vama – Sve što ste oduvek želele da znate o vešticama – Kako postati veštica i, još mnogo toga – Neka tako bude!

Veštičija enciklopedija:

Kategorije

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Pratite nas na društvenim mrežama

Lunarni kalendar

Vaši komentari – moji odgovori…

Najnoviji proizvodi iz veštičijeg butika:

Nemojte propustiti ovo

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Najnoviji postovi, noviteti iz veštičjeg butika i sve o magičnim danima koje očekujete

Ne oklevajte, potpuno je besplatno i možete opozvati prijavu kad god poželite. Vašu email adresu koristimo samo za slanje poruka sa našeg sajta. Cenimo Vašu privatnost.