Pun mesec – PLAVI MESEC (13.pun mesec u godini)

https://pin.it/1kJLDWEVL

Ovaj pun mesec zovemo i „Mesec ciljeva“ i „Veštičiji pun mesec“

Plavi pun mesec je 13. pun mesec u godini, ali tako se definiše ne po svom rednom broju već kao drugi pun mesec u jednom kalendarskom mesecu, što nije slučaj svake godine.

Postoje izreke, kao: „Once in a bleu moon“, što znači jednom u 36 meseci i, mi veštice, odlično znamo odakle i zašto ovaj izraz ovoliko naglašava retkost (retkost lunarne pojave). Kada se pogodi da je u isti dan kao i Veštičiji sabat, kao što je bilo 2020.godine: esbat 31 oktobar Plavi mesec + sabat Samain = onda su moći koje mogu da se upotrebe i iskoriste praktično neograničene!

Na ovaj pun mesec obično se usmeravamo na sopstvene ciljeve, jer, kao što sam već nekad ranije rekla, najpre moramo da dovedemo sebe do savršenstva, ili što bliže tome, da bismo mogli nepogrešivo i bezrezervno da pomažemo drugima. Zato, u ovoj noći 13. punog meseca postavljamo svoje nove ciljeve, privatne, duhovne ili poslovne, ali i potvrđujemo već postavljene ciljeve, u smislu da smo i dalje na tom putu.

Moć ovog punog meseca se ogleda u tome što su naše vizije precizne i jasne i možemo vrlo lako uočiti i prepoznate svoje neuspehe ili greške, kako bi smo na osnovu njih poboljšali svoj život i sva svoja delanja. Stoga, u noći ovog punog meseca nikako ne smemo preskočiti meditaciju sa introspekcijom, jer je najvažnija od svih ostalih (ako ih poredimo), jer tada vidimo stvari najkristalnije. Takođe, u noći Plavog meseca naša vidovitost je znajačno povećana. I ne samo to, svi rituali, u svim oblastima, realizovaće se sa mnogostruko povećanom snagom i moći.

Za vašu potpunu zaštitu od svih i od svega, punite svoje kristale na mesečini Plavog meseca.

https://pin.it/dVqkhcgyh

Ritual na pun mesec - PLAVI MESEC

Ukoliko želite da napravite kompletan ritual, evo jedne prikladne korespondencije onoga što je povezano sa punim Plavim mesecom:

BILJKE: 4 drveta po slovensko-arijskim vedama;

BOJE: srebrna, bela, svetlo-plava;

CVEĆE: lotos, cikorija;

MIRISI: bendžamin, tamjan;

KAMEN: mesečev kamen;

ŽIVOTINJE: sova;

BOŽANSTVA: Svarog

UTICAJ: duboka meditacija; vidovitost; objektivnost; sagledavanje činjenica; realna procena budućih akcija.

https://pin.it/1GUCe5VqR

Naslovni photo: https://pin.it/1kJLDWEVL

Izvori:

– Lična iskustva

Rabelamia

Ovde sam da, godinama sakupljana znanja, podelim sa vama – Sve što ste oduvek želele da znate o vešticama – Kako postati veštica i, još mnogo toga – Neka tako bude!

Veštičija enciklopedija:

Kategorije

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Pratite nas na društvenim mrežama

Lunarni kalendar

Vaši komentari – moji odgovori…

Najnoviji proizvodi iz veštičijeg butika:

BOG DAŽBOG

Slovenski Bog Dažbog je bog Sunca, davalac toplote i svetlosti. Njegovo ime možete čuti u najkraćoj molitvi ikad, koja je

Pročitaj više »

Nemojte propustiti ovo

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Najnoviji postovi, noviteti iz veštičjeg butika i sve o magičnim danima koje očekujete

Ne oklevajte, potpuno je besplatno i možete opozvati prijavu kad god poželite. Vašu email adresu koristimo samo za slanje poruka sa našeg sajta. Cenimo Vašu privatnost.