PIRAMIDALNI TIRAŽ RUNA

Jedna bela sveća je već upaljena, kao i miris  po vašem izboru, oblik mirisa takođe birajte prema svojim potrebama ili prema tome koji vam je oblik mirisa lakši za rad (štapić, prah na uglju, kupolice i slično). Moj savet je da posedujete jedan mobilni olatar, koji je malih dimenzija, ali sadrži 4 elementa, a vi ste peti element, koji daje smisao svemu. Bilo bi jako lepo stvoriti naviku da uvek pre rada sa runama malo meditirate sa mislima o njima… Ili makar probajte, da vidite razliku, a onda donesite odluku da li želite da meditacija pre divinacije runama bude obavezni deo vašeg protokola. Kao i uvek, rune nežno i dugo mešajte u torbici, razgovarajući sa klijentom i pričajući o bilo čemu sa njim. Ako otvarate rune za sebe, mešajte ih razmišljajući o pitanju na koje želite da dobijete odgovor.

Kada se radi o postavljanju pitanja, već smo rekli da ne treba postavljati apstraktna, dvosmislena ili neprecizna pitanja. Rune se vade iz torbice ne gledajući ih i ređaju se na sledeći način: u donji red-levo postavljamo runu br.1 koja predstavlja realno stanje osobe koja postavlja pitanje; donji red-desno postavljamo runu br.2 koja nam sugeriše gde ili na šta treba usmeriti snagu kako bi došlo do povoljne realizacije; donji red-sredina postavljamo runu br.3 koja predstavlja objektivno stanje u vezi sa postavljenim pitanjem; srednji red- levo postavlja se runa br.4 koja nam govori šta se može očekivati ukoliko se ispoštuje savet iz rune br.2; srednji red-desno postavljamo runu br.5 koja upozorava na potencijalne prepreke na putu ka realizaciji pitanja; i na kraju: vrh-gore se postavlja runa br.6 i ona daje najverovatniji ishod divinacijske prirode, koji obuhvata procenu viših bića o realnom ishodu na postavljeno pitanje, uključujući (ne)savlađivanje prepreka kao i (ne)poštovanje datih saveta za preuzimanje potrebnih koraka u cilju željene realizacije.  

Ako je runa izvađena preokrenuta (leđima na gore), treba je otvarati okretanjem udesno ili ulevo, nikako na gore ili na dole, jer tako može da se dobije potpuno suprotni smisao, kao što je slučaj kod većine runa.

Razmislite malo o simbolici runa koje su izvučene i formirajte odgovor, priču, vodeći računa o svim aspektima u smislu položaja runa.

Bazično, divinacijsko čitanje runa

I u ovom postu, dajem vam tabelu bazičnog divinacijskog značenja runa, naravno, to je samo baza, vaš talenat i vaše moći će istinski čitati i primati poruke…

Neka tako bude!

Naslovni photo by Rabelamia

  • Izvori: lična iskustva

Rabelamia

Ovde sam da, godinama sakupljana znanja, podelim sa vama – Sve što ste oduvek želele da znate o vešticama – Kako postati veštica i, još mnogo toga – Neka tako bude!

Veštičija enciklopedija:

Kategorije

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Pratite nas na društvenim mrežama

Lunarni kalendar

Vaši komentari – moji odgovori…

Najnoviji proizvodi iz veštičijeg butika:

Nemojte propustiti ovo

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Najnoviji postovi, noviteti iz veštičjeg butika i sve o magičnim danima koje očekujete

Ne oklevajte, potpuno je besplatno i možete opozvati prijavu kad god poželite. Vašu email adresu koristimo samo za slanje poruka sa našeg sajta. Cenimo Vašu privatnost.