Pehar

Pehar (čaša sa stalkom) služi za držanje pića koje će se piti tokom rituala. Može biti izrađen od bilo kog vodonepropusnog materijala, najbolje je metal ili staklo. U prodaji se mogu naći jako lepi komadi od veštačkog kamena, drveta, metala ili rezina.

Vrlo je važno da pehar (kao i sva ostala magijska oruđa) koristite isključivo za magijske potrebe, tokom rituala. Zatim, održavanje higijene magijskog oruđa se radi priborom koji, takođe, služi samo u tu svrhu i tim priborom ne treba čistiti predmete za svakodnevnu, običnu primenu.

Suština pehara je izražena kroz element vode, predstavlja istinsko razumevanje veštice, ženski je princip i stoji na zapadnoj strani oltara.

Za pojedine rituale biće vam potrebna dva pehara, jedan za vodu a drugi za piće koje ćete koristiti tokom rituala.

https://savremenavestica.com/e-shop/

Rabelamia

Ovde sam da, godinama sakupljana znanja, podelim sa vama – Sve što ste oduvek želele da znate o vešticama – Kako postati veštica i, još mnogo toga – Neka tako bude!

Veštičija enciklopedija:

Kategorije

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Pratite nas na društvenim mrežama

Lunarni kalendar

Vaši komentari – moji odgovori…

Najnoviji proizvodi iz veštičijeg butika:

BOG DAŽBOG

Slovenski Bog Dažbog je bog Sunca, davalac toplote i svetlosti. Njegovo ime možete čuti u najkraćoj molitvi ikad, koja je

Pročitaj više »

Nemojte propustiti ovo

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Najnoviji postovi, noviteti iz veštičjeg butika i sve o magičnim danima koje očekujete

Ne oklevajte, potpuno je besplatno i možete opozvati prijavu kad god poželite. Vašu email adresu koristimo samo za slanje poruka sa našeg sajta. Cenimo Vašu privatnost.