Pentakl runa za povratak naklonosti – VRAĆANJE LJUBAVNOG PARTNERA I NJEGOVE NAKLONOSTI KAO NA POČETKU VEZE

(NAPOMENA: Povratak naklonosti prisiljava nekoga na (ne) željenu akciju! Tražilac ovog pentakla runa prihvata na sebe kompletnu odgovornost i povratni efekat ili trostruki povratni efekat! Sa druge strane, ovim pentaklom mogu da se otklone čini bačene na voljenu osobu i time se vraća ljubav u stanje koje je prirodno postojalo pre promene ponašanja.)

Ako PENTAKL RUNA počinje  runom Fehu, onda praktikujte Ritual sa Ledom.

  • Ne zaboravimo simbol duboke hladnoće koji osim što čuva hranu, na određeni način čuva i čitavo društvo tokom hladnih zimskih noći. Za jednog prastarosedeoca sa Severa, led koji zarobljava brodove i sprečava njihovo kretanje, predstavlja pre svega jedno srećno spokojstvo, obećanje da će izobilje doći uprkos surovoj klimi i vreme kada se klanovi ponovo sastaju i oživljavaju. Zato u ovom ritualu upotrebljavamo led, da očuvamo i vratimo emocije koje već postoje.

  • Priprema: Pripremite u svom zamrzivaču kockice leda u dovoljnoj količini (pedesetak kockica će biti sasvim dovoljno). Zdrobite kockice leda tako da imate veoma usitnjene parčiće. Jednostavniji metod je da stavite kockice leda u platnenu kesu, ili veliku kuhinjsku krpu i udarajte ga energično o tvrdu površinu.

  • Ritual : Magijski krug je zatvoren. Ukoliko nemate mogućnosti da pravite magijski krug, dobro provetrite prostoriju i pročistite je jednim mirišljavim štapićem (okadite je). Upalite jednu belu sveću i drugi mirisni štapić namenjen ritualu (ne onaj kojim ste kadili prostoriju), na primer benjoin (styrax benzoin) ili ružin miris. Raširite (rasporedite) dobro usitnjeni led u veoma tankom sloju po dnu metalne, pravougaone posude (može da posluži i aluminijumska folija). Stavite posudu na Oltar (ili sto na kome nema ničeg drugog) pored unapred ispisanog Pentakla Runa (ispisanog crvenim mastilom ili crvenim flomasterom na pergament papiru ili papiru sličnog kvaliteta). Iznad posude, u vazduhu, ispišite kažiprstom i srednjim prstom runu Fehu:

Zatim, namestite se na način da gledate prema Jugu. Dignite uvis obe svoje ruke I izgovorite:

» Ja, ________(ime i prezime)___________, tražim da se mom momku (mojoj devojci) _______(ime momka ili devojke)______  vrati sva ljubav, strast i naklonost prema meni, kao na početku naše veze! Snagom i moći Isa neka PENTAKL RUNA bude povoljan za mene i njegovu (njenu) ljubav sa mnom, neka nas vodi do željenog cilja! NEKA TAKO BUDE. »

 

*** U vazduhu ispišite desnom rukom runu SOWILO, sikćući dok je ispisujete:

Završite ritual :

Ostanite okretnuti prema Jugu, pozdravite Jug izovarajući :

Od Tebe dolazi sva SVETLOST ! “

Okrenite se prema Istoku (okrećite se uvek u smeru kazaljke na satu dok ne stignete do željene strane), pozdravite Istok izovarajući:

Od Tebe dolazi svo ROĐENJE! “

Okrenite se prema Severu, pozdravite Sever izgovarajući:

Od Tebe dolazi sva MUDROST!”

Okrenite se prema Zapadu, pozdravite Zapad izgovarajući:

Od Tebe dolazi sva PLODNOST!”

(OVAKO IZGLEDA ISPISANI PENTAKL RUNA)

  • Ostavite miris i sveću da dogore.
  • Nakon što se sveća i miris ugase, preklopiti prema unutra pentakl runa i nosite ga uvek sa sobom, uvek!
  • Efekat će doći najkasnije za nedelju dana.
  • Ako vas osoba koju vi volite nije zaista iskreno volela ni na početku veze, već je bila sa vama iz sasvim drugih razloga, ovaj pentakl vam neće pomoći.

Rabelamia

Ovde sam da, godinama sakupljana znanja, podelim sa vama – Sve što ste oduvek želele da znate o vešticama – Kako postati veštica i, još mnogo toga – Neka tako bude!

Veštičija enciklopedija:

Kategorije

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Pratite nas na društvenim mrežama

Lunarni kalendar

Vaši komentari – moji odgovori…

Najnoviji proizvodi iz veštičijeg butika:

Nemojte propustiti ovo

Prijavite se za novosti sa bloga "Savremena Veštica"

Najnoviji postovi, noviteti iz veštičjeg butika i sve o magičnim danima koje očekujete

Ne oklevajte, potpuno je besplatno i možete opozvati prijavu kad god poželite. Vašu email adresu koristimo samo za slanje poruka sa našeg sajta. Cenimo Vašu privatnost.